OM MIG

OM MIG


LIVET MÅ GERNE VÆRE SOM AT SPISE de lækreste JORDBÆR - men det kræver ind imellem noget arbejde... som at holde et jordbærbed hvor der skal plantes og luges, vandes og varmes med kærlig solskin for at alting med tålmodighed kan gå op i en højere helhed og nydes.


Jeg er årgang 63 og min livserfaring kommer fra mange år som selvstændig med mange ansatte igennem årene i alle aldre, samt kunder og kontakt til mange faggrupper og skønne mennesker i alle samfundslag. Jeg er også mor og de senere år er jeg blevet farmor til tre - det er fantastisk og man lærer konstant noget nyt om sig selv.


Det seneste år har jeg taget nye skridt - med en Frekvens Healer uddannelse fra Sine Parez ... og det gør noget helt specielt for mig - og måske også for dig?... iøvrigt elsker jeg jordbær!

KONTAKT MIG


 
 
 

VÆLG PRODUKT OG BOOK DIN TID ...


Vi kan altid finde plads til dig i min kalender... Beslut dig for hvilken session du har brug for. Når betaling er modtaget FINDER vi en tid i kalenderen.

 

Jeg glæder mig til at møde dig. Skriv eller ring gerne hvis du har yderligere spørgsmål.

NÅR DU MØDER ANNA-BELLE


Vil du opleve et intenst nærvær og et stort hjerte, krydret med intuition og spirituel indsigt - det er derfor altid dejligt at mødes med Anna-Belle.


Anna-Belle er Healer, Mentor, Coach og Psykoterapeut og det er kombinationen af disse elementer, som gør at Anna-Belle adskiller sig fra andre rådgivere.


Anna-Belle bruger både sit rationelle jeg, sin intuition og spirituelle side samt livserfaring når hun arbejder. Hun ser derfor tingene fra mange vinkler.


Anna-Belle bruger også sin professionelle viden og metoder til udvikling af mennesker der ønsker mere indsigt, spiritual forståelse og bevidsthed i deres liv. Når hun arbejder med sine klienter bruger hun de metoder, der fungerer bedst for den enkelte.


Anna-Belle er uddannet hos ID – Academy som Psykoterapeut og Lifecoach og har taget opfølgende kurser hos Mette Fogh og Lisbeth Scharling. Hun har derefor over 10 års erfaring i personlig udvikling, rådgivning og sparring med mennesker der ønsker at gå nye veje og opnå nye mål.

FÅ INVITATION TIL GRATIS FJERNHEALINGER

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få besked, når jeg har noget nyt på hjertet eller når jeg laver gratis fjern-healinger.